Flyerwereld
drukwerk en meer

We zijn we al geruime tijd aktief als grafisch ontwerp buro en ernaast bieden we de service om ook het drukwerk te verzorgen.
Maar kleine jongens worden groot en nu kunnen we ook het drukwerk professioneel verzorgen en daarom is Flyerwereld in het leven geroepen.

Hoogwaardige kwaliteit

Flyerwereld heeft de beschikking over een state-of-the-art machinepark wat volledig afgestemd is op de technische voorwaarden die aan kwalitatief drukwerk worden gesteld. In het productiecentrum beschikken wij over diverse hypermoderne offset persen variërend in diverse formaten. Naast de groot formaat persen beschikken wij over diverse 1 en 2 kleuren midden- en klein formaat persen voor het kleiner drukwerk.

Alle persen worden Computer-To-Plate ( CTP ) aangestuurd, wat inhoudt dat we het maken van films overslaan en het te drukken materiaal direct van computersysteem de drukpers opgaat.
Dit bespaart kosten en er is minder kans op kwaliteitsverlies.  

Service

We streven naar een hoogst mogelijke kwaliteit, en dan niet alleen de kwaliteit van het drukwerk, maar ook de service naar de klant toe.
Dit betekend ons streven om het drukwerk zo snel mogelijk bij de klant te krijgen en door een zo compleet mogelijk dienstenpakket te kunnen leveren.

Als een bepaald produkt niet op de site staat vermeld, dan kunt u het ons gewoon vragen en dan kunnen wij ons best doen om het voor elkaar te krijgen.

Niets is te gek, laat het ons weten en wij proberen het voor u te regelen.[login]